Het hele gezin een Xlens bril!

Het hele gezin een Xlens bril! Vader Henk-Jan:

‘Mijn kinderen en ik zijn alle drie niet zo’n goeie lezers’, vertelt Henk-Jan Korenblik die samen met zijn vrouw een camping runt in Haaksbergen. ‘De krant lezen was voor mij altijd koppen snellen. Als ik langer las, kreeg ik hoofdpijn. Toen ik zag hoeveel Kim en Sam vooruit gingen dankzij de Xlens bril, ben ik ook een test gaan doen.’.

Zo kinderen, zo vader
Vader Henk-Jan zag het succes bij zijn kinderen. Henk-Jan: ‘Lezen is bij mij een heikel punt, al sinds school. Daar heb ik mijn leven natuurlijk een beetje omheen gebouwd. Maar tekst is overal. Een schap met producten in de supermarkt is voor mij vaak een kleurige wand zonder contrast. Ik heb moeite de etiketten te lezen. En ook bij verkeersborden merkte ik dat ik me erg moest concentreren. Uiteraard heb ik al een leesbril, maar dat hielp nauwelijks. Ik twijfelde… op mijn leeftijd nog zo’n Xlens bril? Ik ben toch de test gaan doen en ook ik heb er baat bij! Ik heb de bril nu twee maanden en mijn hoofdpijn is nagenoeg weg. Ongelooflijk, toch? Het eerste dat me opviel, is dat het contrast zoveel beter is. Ik lees nu met plezier ’s ochtends de krant, en dan niet alleen de koppen!’