4000 tevreden Xlens gebruikers

Xlens nadert de grens van 4.000 gebruikers van de Xlens kleurenfilters (de mensen die gebruik hebben gemaakt van onze niet-goed-geld-terug garantie hebben we uiteraard niet in meegenomen in de telling 😉 Al deze tevreden gebruikers zijn voor ons het levende bewijs dat de Xlens bril mensen helpt. Een mooiere motivatie om met dit product te mogen werken is er voor ons niet!

 

De Xlens gebruikers zijn mensen met en zonder een dyslexie verklaring, en mensen die allen leesproblemen of leesgerelateerde klachten ervaren. Zij ervaren door het gebruik van de Xlens bril vooruitgang op verschillende gebieden: klachten verminderen of verdwijnen, leesvaardigheid gaat vooruit, concentratie verbetert sterk, hoofdpijnklachten verdwijnen, etc. Ieder heeft zo zijn eigen verhaal.

 

Zo werken de Xlens kleurenfilters

 

Mensen met leesproblemen (of dyslexie) ervaren veel lees- en/of leesgerelateerde klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde of verkeerde overdracht van lichtprikkels van ogen naar hersenen. De kleurenfilters van Xlens zijn lichtprikkel dempend en zorgen er voor dat de lichtinval en lichtprikkelverwerking, door een selectieve absorptie van het licht, tussen de 400 en 800 Nm, van ogen naar hersen op een dermate manier worden gecorrigeerd dat er direct verlichting en verbetering optreedt. Bestaande lees- of leesgerelateerde klachten kunnen we met de Xlens kleurenfilters verminderen of verhelpen. Bekijk het afgeronde onafhankelijke onderzoek naar de effectiviteit van de Xlens kleurenfilters op https://www.xlens.com/xlens-onderzoek/

 

Dit onderzoek is uitgevoerd onder 269 Xlens gebruikers door een erkend onafhankelijk onderzoeksbureau, dat is aangesloten bij de MOA en de ESOMAR richtlijnen volgt en tevens is zij CQI geaccrediteerd om onderzoeken in de zorg uit te voeren.