De gemeente Breda staat er voor, dat u de hulp krijgt die u nodig heeft.

Wanneer blijkt dat u, of uw kind, baat heeft bij de Xlens bril, en mocht u niet de financiële middelen hebben om de Xlens bril te kunnen aanschaffen, dan brengen wij u in contact met de gemeente Breda. Zij kunnen, vanuit de wijkteams, met u mee kijken naar een passende oplossing.

Meten is weten!
Tijdens een onderzoek van ongeveer één uur wordt meteen duidelijk of Xlens voor u of uw kind een oplossing kan bieden. We bespreken de klachten en testen op meerdere manieren het leestempo met en zonder Xlens filters. Dit doen we volgens de door ons ontwikkelde Xlens methodiek.

Aan de hand van de onderzoeksgegevens kan de Xlens specialist direct aangeven of u of uw kind wel of geen baat heeft bij de Xlens bril. Xlens filters worden geleverd als brillenglazen. De filters zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

 

Momenteel heeft 56% van de Xlens gebruikers een indicatie dyslexie.

 

De onderzoeken voor bewoners van Breda worden uitgevoerd op onze Xlens locatie Roosendaal. Een Xlens onderzoek kost voor inwoners uit de gemeente Breda €25,- (normaal €50,-). 

 

Onafhankelijk onderzoek.
Xlens heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar de effectiviteit van de Xlens kleurenfilters onder gebruikers van de Xlens bril. Eén van de conclusies is dat veel van de klachten door het gebruik van de Xlens bril zijn verminderd of verdwenen. Bekijk hier de resultaten.

Bel voor het maken van een afspraak ons landelijk nummer: 088 26 31 207, bel direct met onze Xlens specialist Hedwig Smits: 06 54 968 069 of boek zelf een afspraak.

Alleen voor de inwoners van de gemeente Breda…

BOEK ZELF EEN AFSPRAAK BIJ ONZE SPECIALIST IN ROOSENDAAL!

(Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden van 25 euro)
In Roosendaal kunt u afspraken maken op di/wo/do.

De gemeente Breda staat er voor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft - Xlens
1
Service
2
Time
3
Details & Payment
4
Thank you

Please select service, date and provider then click on the Find Appointments button.