Leesproblemen en leesgerelateerde klachten

Er zijn in Nederland ca. 1,5 miljoen* mensen met leesproblemen. De Xlens bril is al vele jaren een hulp voor volwassenen en kinderen, die grote moeite hebben met lezen. Onafhankelijk onderzoek onder Xlens gebruikers heeft laten zien, dat we met de gepatenteerde kleurenfilters leesproblemen en/of leesgerelateerde klachten kunnen verminderen of wegnemen.

Heeft u of uw kind leesproblemen, of herkent u enkele klachten als: dansende of wazige letters, moeite met concentreren, lezen kost veel energie, (lees)hoofdpijn, omdraaien van letters (d/b, p/q, ei/ie), langzaam lezen, niet begrijpen wat er staat, etc., dan kan Xlens wellicht hulp bieden. Lezen is een belangrijk onderdeel van de meeste studies en banen, dus het is ingrijpend als u daarin wordt belemmerd. Gun uzelf of uw kind optimale leesprestaties met de filters van Xlens.

Uit het onafhankelijk onderzoek van Tevreden.nl blijkt dat veel van de Xlens gebruikers personen zijn met een dyslexie verklaring of met een indicatie dyslexie. Zij geven aan dat in veel gevallen de kleurenfilters hebben bijgedragen aan een significante leesverbetering.

Xlens kan de dyslexie niet oplossen, maar gelukkig kunnen we het leesprobleem wel aanpakken.

De Xlens bril is gebaseerd op het verhogen van de rust en concentratie door een andere filtering van het licht. U ervaart verbetering vanaf de allereerste dag. En het prettige is: u hoeft er helemaal geen extra training voor te doen.

 

Bekijk hier de klachtkenmerken waar Xlens u of uw kind bij kan helpen.

 

* bron: 1 – Conform de richtlijnen van de Stichting Dyslexie Nederland (SDN-brochure 2008) is bij kinderen die tot de zwakste 10% van hun leeftijdscohort behoren, sprake van een significante achterstand. 2 – Blomert 2002, onderzoek einde basisschool bij 2.000 Nederlandse scholen.
Bekijk de reviews

Meer dan 300 reviews van Xlens gebruikers in Nederland

"Zijn er ervaringen die ik kan lezen?"

Er is voor Xlens geen betere bewijsvoering dan de tevreden gebruikers. Een aantal van de Xlens gebruikers delen graag hun ervaringen hun reviews.

BOEK AFSPRAAK

Boek online uw afspraak bij de dichtstbijzijnde Xlens locatie.

TERUGBELFORMULIER

Als u niet direct online een afspraak wilt inboeken dan kunt u kunt ook een terugbelverzoek versturen. U wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld door een van onze Xlens specialisten. Zij staan u graag te woord!

Ja, ik wil worden teruggebeld.Kies de locatie van uw Xlens specialist: