30 dagen retourgarantie

Bent u niet tevreden, dan geven wij uw geld terug!

Binnen een termijn van 30 dagen na de aanschaf van de Xlens bril kunt u gebruik maken van de niet-tevreden-geld-terug garantie en heeft u recht op teruggave.

De teruggave geldt alleen als er op korte termijn geen vooruitgang is geboekt op één van de klacht kenmerken die door Xlens zijn benoemd.

De Xlens bril kan alleen worden ingeleverd bij de Xlens specialist waar de bril is aangeschaft. Wanneer u alleen de Xlens filters heeft gekocht, levert u deze filters in. Wanneer u een complete Xlens bril heeft gekocht dient de gehele bril te worden ingeleverd om aanspraak te kunnen maken op de teruggave van het aankoopbedrag minus € 50,00* (*administratie-, verzend- en verwerkingskosten) binnen 4 weken terug op zijn/haar rekening.

Gebruikersschade aan de Xlens filters of het montuur is toegestaan. Een beschadigde Xlens bril wordt niet teruggenomen en hierbij vervalt tevens het recht op de Xlens niet-goed-geld-terug garantie. U loopt dus weinig risico!

BOEK NU ZELF UW AFSPRAAKBOEK NU ZELF UW AFSPRAAK

De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen.
Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als u het leesprobleem kunt ondervangen ben u vaak al een heel eind op weg. Met de niet-goed-geld-terug garantie bieden we iedereen de kans om de Xlens kleurenfilters te ervaren. Om de drempel te verlagen bieden we een oogonderzoek op twee locaties aan voor nul euro.

LET OP:

De niet-goed-geld-terug garantie geldt niet voor een Xlens bril die wordt aangeschaft voor kleurenblindheid.