Bent u niet tevreden, dan geven wij uw geld terug!

Binnen een termijn van 30 dagen na de aanschaf van de Xlens bril heeft u recht op teruggave. De Xlens bril kan alleen worden ingeleverd bij de Xlens specialist waar de bril is aangeschaft. Wanneer u alleen de Xlens filters heeft gekocht, levert u deze filters in. Wanneer u een complete Xlens bril heeft gekocht dient de gehele bril te worden ingeleverd om aanspraak te kunnen maken op de teruggave van het aankoopbedrag minus € 50,00* (*administratie-, verzend- en verwerkingskosten) binnen 4 weken terug op zijn/haar rekening.

Gebruikersschade aan de Xlens filters of het montuur is toegestaan. Een beschadigde Xlens bril wordt niet teruggenomen en hierbij vervalt tevens het recht op de Xlens niet-goed-geld-terug garantie.

U loopt dus weinig risico!

LET OP: de niet-goed-geld-terug garantie geldt niet voor een Xlens bril die wordt aangeschaft voor kleurenblindheid.

Bekijk de reviews

Meer dan 300 reviews van Xlens gebruikers in Nederland

"Kan de Xlens bril gelijktijdig met een behandeling?"

De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd, dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen, geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen.
Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is voor mensen met dyslexie maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als je het leesprobleem kunt ondervangen ben je vaak al een heel eind op weg.