Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden van 50 euro

Een terugbel verzoek insturen voor een traditioneel Xlens oogonderzoek

Ja, ik wil worden teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Ondanks dat we via het eyetrack oogonderzoek direct letterlijk zien wat het verschil is tussen het lezen zonder en mét de Xlens kleurenfilters, willen we de traditionele oogonderzoeken blijven aanbieden. De afgelopen 10 jaar heeft deze meetmethodiek ook haar efficiëntie bewezen. Tijdens een onderzoek van circa 1,5 uur wordt meteen duidelijk of u baat heeft bij een Xlens bril.
Echter, in tegenstelling tot het eyetrack oogonderzoek zijn aan het traditionele oogonderzoek kosten verbonden van 50 euro.

Stuur een terugbel verzoek in via het aanvraagformulier. U kunt een Xlens locatie kiezen waarna u wordt teruggebeld voor het bepalen van een datum voor het oogonderzoek.

  Kies uw Xlens locatie

  Xlens AmsterdamXlens ApeldoornXlens Castricum*Xlens DrachtenXlens OegstgeestXlens RotterdamXlens Woerden

  De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen. Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als u het leesprobleem kunt ondervangen ben u vaak al een heel eind op weg.

  Met de niet-tevreden-geld-terug garantie en Xlens abonnement bieden we iedereen de kans om de Xlens kleurenfilters te ervaren. Via bovenstaande terugbel verzoek kunt u kiezen voor een Xlens locatie bij u in de buurt. Hier zijn echter kosten aan verbonden.
  Om de drempel te verlagen bieden we u de mogelijkheid om een eyetrack oogonderzoek te doen op twee locaties in Nederland voor nul euro.

  Xlens wenst u succes tijdens uw oogonderzoek